Cultuur Frankrijk

Geniet u ook zo van de cultuur in andere landen? Beleeft u dan eens een mooie vakantie in Frankrijk. U kunt hier volop genieten van al dat moois, ieder seizoen weer. Veel mensen denken bij Frankrijk aan de goede wijnen, de champagne, gezond eten en het karakter van de Fransman. Er zijn veel Nederlanders die in de zomermaanden weer naar Frankrijk vertrekken voor de zon, maar ook voor de mooie streken en voor de Franse cultuur en diversiteit.

Uitstapjes in Frankrijk

Er zijn vele uitstapjes die u kunt maken in Frankrijk. Bezoekt u graag musea? Of gaat u liever naar het theater? In Frankrijk wordt het u allemaal aangeboden en met name in de grote stad Parijs. Veel mensen gaan speciaal voor de cultuur naar Frankrijk. Lekker erop uit in Frankrijk, zeker de moeite waard. Een handdruk is in Frankrijk een algemene vorm van begroeten. Vrienden die elkaar kennen geven elkaar twee lichte kussen (rechter en linker wang). Wacht altijd met aanspreken met de voornaam tot de ander aangeeft dat u hem op die manier mag aanspreken. Als u uit wordt genodigd om te eten zorgt u dan dat u op tijd bent. Als u te laat bent, legt u dan uit hoe dat komt en kom nooit meer dan tien minuten te laat! Een van de bekendste bezienswaardigheden in Frankrijk is de Mont Saint Michel.

Gastvrijheid in Frankrijk

In Frankrijk is sprake van een enorme gastvrijheid. Dit gaat u vanzelf ervaren wanneer u hier op vakantie gaat. Geniet u daarom ook van al dat moois en de lieve mensen om u heen in Frankrijk. Het is voor veel mensen altijd een aangename vakantie in Frankrijk, de mensen zijn er aardig, u bent overal welkom en iedereen is heel behulpzaam. Een goede reden om eens te ontdekken hoe fijn het in Frankrijk kan zijn. Proef de cultuur van Frankrijk en u wilt er ieder jaar opnieuw van genieten! Frankrijk is een prima vakantieland, waar u graag naar terugkeert.