Nog meer zien van La douce France met een Natuurreis

ezUI9ZZBEzSdDdDAia4X

Er zijn diverse manieren om een land te bezichtigen en te ontdekken. Je kan een verblijfplaats huren en van daaruit trips maken. Je kan ook van locatie naar locatie reizen, waardoor je meer ziet van een bepaalde regio. Als je dat echter te voet doet, dan kom je op plekken die je anders nooit had gezien. Met SNP Natuurreizen kan je ook Frankrijk nog meer ontdekken. Ontdek de talrijke parels van dit mooie land met een huttentocht Frankrijk.

Alleen of samen wandelen?  

Sommige mensen geven er de voorkeur aan alleen te wandelen. Zo kunnen ze hun eigen tempo lopen, pauzeren als ze daar behoefte aan hebben (zonder rekening te hoeven houden met een ander) en volledig hun eigen plan trekken. Samen wandelen biedt echter veel voordelen. Zo kan je je ervaringen meteen delen en pauzeer en eet je gezellig samen. SNP Natuurreizen zijn ook geschikt om met een groep of met het hele gezin te ondernemen. Zo maak je met een huttentocht Frankrijk herinneringen om nooit meer te vergeten.

Alpen of Pyreneeën?  

Wil je bergwandelen, dan ben je ook in Frankrijk aan het juiste adres, in meerdere regio’s zelfs. Bijvoorbeeld in de Alpen of de Pyreneeën kan je je dagelijks verheugen op prachtige vergezichten en waarschijnlijk zie je van afstand zelfs de besneeuwde toppen! Dit zijn indrukken voor het leven. SNP Natuurreizen brengt je op de mooiste wandelroutes die je je maar kunt voorstellen. En met jouw keuze voor een huttentocht Frankrijk weet je dat je ’s avonds in ieder geval weer een heerlijk bed hebt!

Neem de kinderen mee

SNP Natuurreizen zijn zeker ook geschikt voor kinderen, vanaf een bepaalde leeftijd uiteraard. Het verdient wel aanbeveling om ze goed voor te bereiden op een huttentocht Frankrijk. Want dit is wel anders dan een wandelingetje over de heide. Actieve kinderen kunnen hun lol en hun energie (!) meer dan op tijdens bergwandelen in Frankrijk. Geloof maar dat ze weken later nog steeds hun ervaringen met vriendjes, klasgenootjes en jullie familie delen.

De paden op, de bergen in 

SNP Natuurreizen bieden ook heel veel uitdaging. Je conditie wordt op de proef gesteld en wellicht zijn er momenten dat het je even té is. Maar die duren nooit lang. Elke dag weer word je getrakteerd op een prachtige omgeving. En met een huttentocht Frankrijk weet je dat geen dag hetzelfde zal zijn.