Onderweg in Frankrijk

Lekker met zijn allen er op uit, onderweg in Frankrijk een hapje eten en drinken en weer door gaan. In Frankrijk kunt u zich met de auto verplaatsen, maar ook met de bus, trein, metro, fiets of te voet. Hierdoor kunt u op diverse plaatsen komen. Misschien gaat u diverse steden bezoeken of de wat kleinere plaatsen om musea te bezoeken. Veel mensen nemen daarvoor de metro. Hierdoor bent u snel op de plaats van bestemming en kunt u ook weer gemakkelijk verder reizen. De metro rijdt de hele dag door en daar maken veel toeristen en ook de Fransen zelf, volop gebruik van.

Met de auto naar Frankrijk

U kunt op verschillende manieren op vakantie naar Frankrijk. De meeste mensen gaan met de auto. Daarvoor kunt u kiezen als uzelf alles mee wilt nemen vanaf huis. Het is ook fijn dat u de auto bij uw verblijf heeft wanneer u uitstapjes wilt maken. Maar het is ook altijd mogelijk om in Frankrijk een auto te huren. Het ligt er een beetje aan wat u allemaal wilt doen. Als u naar Parijs gaat en u logeert daar, dan kunt u van daaruit met de metro of met de auto naar een bestemming en van daaruit leuke dingen doen, de hele dag door. Een bezoekje aan de Eiffeltoren mag niet vergeten worden.

Met de trein naar Frankrijk

Wilt u met de trein naar Frankrijk? Dit kan. Een fijne reis waarbij u zelf niet op het verkeer hoeft te letten, u neemt mee wat u echt nodig heeft en verder geniet u van de reis. Als u gaat logeren in Frankrijk, dan kunt u met de trein en het laatste stukje lopen, een auto huren of bijvoorbeeld de metro nemen. De hele dag door rijden de metro’s door heel Frankrijk en zo hoeft u vaak maar een klein stukje te lopen naar het hotel of ander verblijf in Frankrijk. Maak gebruik van de verschillende vervoersmiddelen in Frankrijk en u heeft een heerlijke vakantie!

Met de camper naar Frankrijk

Frankijk behoort tot de top camperlanden van Europa. Het land staat bekend om zijn goede camperplaatsen en het fantastisch en afwisslende landschap. Daarnaast heeft Frankrijk tal van aantrekkelijke gebieden zoals de Middellandse kust en mooie plaatsen zoals Parijs en Bretagne. Gaat u voor het eerst op reis met een camper houd dan wel rekening met zaken zoals tolwegen en de gedragsregels welke in Frankrijk gelden.

Met het vliegtuig naar Frankrijk

Je kunt uiteraard ook met vliegtuig naar Frankrijk gaan. Een goede vertrekplaats hierbij is Schiphol of het vliegveld van Eindhoven. Kijk eens op goedkoop-vliegen.nl om goedkope vliegtickets te vergelijken richting Frankrijk.

Milieusticker Frankrijk

Als je naar Frankrijk reist met een auto, motor of camper dan is de kans groot dat je door een milieuzone komt en een milieusticker nodig hebt. Wil je weten waar deze milieuzones zich bevinden en hoe je aan een milieusticker komt bekijk dan het volgende artikel https://toutdefrance.nl/heb-je-een-milieusticker-nodig-op-vakantie-naar-frankrijk/